Dobrodošli. []
 
 
 
Čas - odločilen dejavnik v naši družbi, narekuje tempo naših življenJ. Digitalni tisk je najhitrejša in najcenejša oblika tiska, ki lahko reši vašo situacijo.

Se vam je že kdaj zgodilo, da kljub vsej naglici niste mogli opraviti vseh stvari, ki ste si jih zadali? Ali pa ste enostavno pozabili na zelo pomembno opravilo? Verjamemo, da ste in s tem ni nič narobe. Vsi smo ljudje in vsi se motimo. Edino, kar je hudo pri tem je, da včasih takšne napake hudo drago plačamo.

Iz naštetih razlogov smo se v našem podjetju odločili, da poiščemo rešitev za naše stranke in jo ponudimo tudi širši množici. Rešitev, ki jo ponujamo, se s tujko imenuje "print on demand", v slovenščini pa "tisk na zahtevo" ali "digitalni tisk".

Prednost takšnega tiska pred klasičnim je odzivni čas in cena pri visoki kakovosti. Takšno prednost "tisk na zahtevo" ohranja samo do določenega števila izvodov, kasneje pa se ta prednost izgubi. Za izračun in smiselno opredelitev med digitalnim ali klasičnim tiskom pa poskrbimo kar sami.

Spoštovanje dobavnega roka lahko velikokrat nakoplje težave in slabo voljo vseh vpletenih. Iskanje krivcev ne izboljša situacije, zato pomislite na rešitev: tisk na zahtevo. Digitani tisk se je uveljavil prav zaradi ugodnega odzivnega časa in cene.