Dobrodošli. []
 
 
 
Ljubiteljsko navdušenje nad dobro fotografijo je preraslo v digitalno življenje neslutenih možnosti. S pomočjo digitalnega fotoaparata ali pa skenerja v novodobni fotografiji prelivamo kemijo v bitno informacijo.

Digitalna obdelava fotografije nudi zelo veliko možnosti. Vsi, ki poznajo način popravljanja starih razglednic s pomočjo čopiča in barv, vedo, kako utrujajoče in natančno delo je to. V sebi pa takšno delo skriva tudi veliko nevarnost; original in tresoča roka pač ne gresta skupaj.

Obdelava fotografije na profesionalnih orodjih s pomočjo zmogljivih računalnikov in natančno barvno korekturo zapira usta tudi največjim dvomljivcem. Rezultati so presenetljivi. Kopija velikokrat za nekaj stopenj presega original po kakovosti.

Praske, raztrganine, mankajoči delci lahko izginejo iz ljubljene fotografije. Vendar to ni vse. S pomočjo "digitalca", kot ljubkovalno imenujemo digitalni fotoaparat, lahko v razmaku nekaj minut gledate željeni fotografirani izdelek na svojem računalniku ali spletni strani.

Iz lastnih izkušenj vam povemo, da se digitalizacija splača.